Skt. Nicolaigade 6 st.tv

5700 Svenborg.

Ring til os

62219222

Telefon Tid

Man-tir og tor-fre kl. 10-12 (Onsdag Lukket)

Vigtig Information!

Før du booker din tid, er det vigtigt at din egen læge har sendt en henvisning. Vi holder for det meste lukket om onsdagen.

Privat betalende patienter og patienter med sundhedsforsikring
kan ikke tilbydes konsultation. Kontakt din egen læge, hvis du ikke er blevet henvist via hende / ham.
VIGTIGT! - Spørgeskema
Du bedes hjemmefra så vidt muligt – via nettet – udfylde et spørgeskema som hedder ’medortis’. Journaler SKAL i henhold til lovgivningen indeholde svaret på en række spørgsmål, som ikke har nogen direkte betydning for det, du egentlig fejler. Når du udfylder ’medortis’-skemaet hjemmefra, dannes der automatisk en journal ud fra dine besvarelser. Den handler selvfølgelig også om det, du fejler, og som du er henvist for, men som regel vil dette blive belyst nærmere med en række supplerende spørgsmål under konsultationen herinde. Når du har udfyldt spørgeskemaet hjemmefra, bliver der herinde bedre tid til at tale om det, som du er henvist for. Se hvordan du gør: her
Sygesikringsbevis
Der er ikke behov for at indlæse sygesikringsbevis, men du bør medbringe dette, da vi er pålagt at kontrollere din identitet ved hjælp af dette.
Konsultation
Du kan ringe til os (se nummeret ovenfor), for at høre, om vi har modtaget en henvisning og for at sige til os at du ønsker en tid. Så prøver vi at finde en tid, der passer. Inden din første konsultation vil du modtage et brev med dato og tidspunkt for konsultationen (undtagen hvis du pga. et afbud er blevet ringet op og tilbudt en ganske hurtig tid).
Afbud fra en tid

Extraordinært
Ved behov for aflysning eller ændring af en tid, du i forvejen har, kan nedenstående e-mail adresse benyttes.
Den er indført fordi mange i disse tider må melde afbud pga. symptomer på forkølelse eller lignende (og det ER jo vigtigt, at man så melder afbud!).
Det skal understreges at:
1) Det er ikke en sikker e-mail adresse, og man bør ikke skrive sit CPR-nummer, men kun sit navn og den aftalte tid som skal aflyses eller ændres.
2) E-mail adressen er KUN til det formål og andre henvendelser vil blot blive slettede.
3) Der findes en anden mulighed for e-mail kommunikation, som er sikker – se andet sted på denne hjemmeside. Denne sikrede kommunikation er imidlertid kun til patienter, der følges på klinikken (kræver adgangskode, sekretærens godkendelse etc. – se andet sted på hjemmesiden).
E-mail adressen udelukkende til afbud eller ændring af en tid, man i forvejen har hedder:

giraf700@gmail.com

Almindeligvis gælder nedenstående:
Hvis du bliver forhindret i at komme, skal du melde afbud gennem opringning til sekretæren (se nummeret ovenfor). Afbud kan kun foregå på denne vis – IKKE via email. Vi skal have dit afbud i så god tid, at vi har mulighed for at ringe til en person på ventelisten og give vedkommende den afsatte tid. Dette betyder, at der skal ringes senest dagen før den tid, du har. Hvis dit afbud er for en mandag, må du ringe senest om fredagen.
I henhold til speciallæge-overenskomsten koster for sent afbud eller udeblivelse et gebyr på 250 kr. Denne regel er indført, for at forebygge at der spildes en tid, som kunne have nedbragt ventetiden for en anden person.

Fremmøde
Fra kl. 8.15 til 14.30 kan du henvende dig til sekretæren (Kathe), som sidder i receptionen lige indenfor døren. Det er en god idé via hende at tjekke, om vi har dit korrekte telefonnummer – medmindre du har fået en SMS med påmindelse om tiden, for så har vi det selvfølgelig. Det er også en god idé at oplyse en email-adresse, vi kan skrive til dig på. Hvis du er sat på til at møde op efter kl. 14.30 er det blot meningen, at du skal tage plads i venteværelset (lige ved siden af receptionen). Du må påregne, at der ofte er ventetid. Dette skyldes især, at nogle patienter har smerter relativt mange steder på én gang, hvilket selvfølgelig tager længere tid at undersøge og evt. behandle, end hvis der kun er smerter i et enkelt led. Dette kan vi ikke planlægge ud fra, da mange først nævner det, når konsultationen starter. I de tilfælde, hvor man bor tæt på klinikken, kan undersøgelsen selvfølgelig deles op over flere omgange, men mange har en lang vej til klinikken (vi modtager bl.a. henvisninger både fra Jylland og LollandFalster) og så er det jo ikke så nemt at skulle møde op igen og igen.