Skt. Nicolaigade 6 st.tv

5700 Svenborg.

Tlf: 62219222

Du kan komme i kontakt med os på telefonnummeret ovenover.

Telefon Tid

Man, tir, tor og fre kl. 15-17 (onsdag lukket)

Vigtig Information!

Før du booker din tid, er det vigtigt at din egen læge har sendt en henvisning. Vi holder for det meste lukket om onsdagen.

Privat betalende patienter og patienter med sundhedsforsikring
kan ikke tilbydes konsultation. Kontakt din egen læge, hvis du ikke er blevet henvist via hende / ham.
Sygesikringsbevis
Der er ikke behov for at indlæse sygesikringsbevis, men du bør medbringe dette, da vi er pålagt at kontrollere din identitet ved hjælp af dette.
Konsultation
For at bestille en tid, må du ringe herind (se telefonnummer og åbningstider ovenfor). Vi tjekker så, om vi har modtaget en henvisning. Dernæst prøver vi at finde en tid, der passer.
Afbud fra en tid

Hvis du bliver forhindret i at komme, skal du melde afbud gennem opringning til sekretæren (se nummeret ovenfor). Afbud kan kun foregå på denne vis – IKKE via email. Vi skal have dit afbud i så god tid, at vi har mulighed for at ringe til en person på ventelisten og give vedkommende den afsatte tid. Dette betyder, at der skal ringes senest dagen før den tid, du har. Hvis dit afbud er for en mandag, må du ringe senest om fredagen. Vær desuden opmærksom på at der er lukket for telefonopringning alle onsdage.

I henhold til speciallæge-overenskomsten koster for sent afbud eller udeblivelse et gebyr på 250 kr. Denne regel er indført, for at forebygge at der spildes en tid, som kunne have nedbragt ventetiden for en anden person.

Fremmøde
Du kan møde op fra kl. 8.15 undtagen torsdag, hvor det er fra kl. 11.00. Døren vil som regel være låst indtil da. Det er blot meningen, at du skal tage plads i venteværelset, indtil du bliver kaldt ind. Du må påregne, at der ofte er ventetid. Dette skyldes især, at nogle patienter har smerter relativt mange steder på én gang, hvilket selvfølgelig tager længere tid at undersøge og evt. behandle, end hvis der kun er smerter i et enkelt led. Dette kan vi ikke planlægge ud fra, da mange først nævner det, når konsultationen starter. I de tilfælde, hvor man bor tæt på klinikken, kan undersøgelsen selvfølgelig deles op over flere omgange, men mange har en lang vej til klinikken (vi modtager bl.a. henvisninger både fra Jylland og LollandFalster) og så er det jo ikke så nemt at skulle møde op igen og igen.